Stikla konstrukcijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Bērzpils 5, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Balvos, nestandarta logi Balvos, nestandarta durvis Balvos, PVC durvis Balvos, metāla durvis Balvos, stikla

Vidzemes logi, SIA, PVC, plastmasas logi, durvis Rīga

K.Barona 130, Rīga, LV-1012
Stikla paketes, pilnstikla konstrukcijas . Plastmasas durvis., Alumīnija stiklotās konstrukcijas . Montāžas lentas.

BoGeM & Co, SIA, PVC logi Rīga

Skandu 10, Rīga LV-1067
, PVC konstrukciju ražošana, PVC konstrukciju izgatavošana, stikla konstrukcijas , iestiklotas konstrukcijas , alumīnija konstrukciju izgatavošana, stikla -alumīnija konstrukcijas , alumīnija konstrukciju montāžas,

LoguRemonts. lv, logu un durvju serviss

Logu remonts.
Krustpils 69a, Rīga, LV-1057
Stikla pakešu nomaiņa.

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
stikla durvis, durvis "garmoška", rādiusu stikla durvis, bīdāmās stikla durvis, automātiskās stikla , , biroja starpsienas, biroja stikla bezrāmju starpsienas, stikla konstrukcijas , stikls, rūdītais stikls

G.S.A. Production, SIA

Skandu 10, Rīga LV-1067
Apraksts: Logu ražošana, PVC, plastikāta logi, durvis, pakešlogi, stikla konstrukcijas, konstrukciju ražošana Rīgā, Latvijā.

Vidzemes logi, SIA, PVC, plastmasas logi Valmiera

Strādājam ierastajā režīmā!
"Rozītes" , Matīšu pagasts, Valmieras nov., LV-4210
Apraksts: Mūsu misija – ieklausīties, izprast un ražot klienta vajadzībām un viņa budžetam piemērotas energoefektīvas, kvalitatīvas stiklotās būvkonstrukcijas. Logus un durvis ražojam tikai no pārbaudītiem un augstas kvalitātes izejmateriāliem. PVC logus un durvis ražojam no vācu KBE profiliem, aprīkojam ar uzticamo Roto NT furnitūru. Mūsu ražošanas sortimentā ir 3 profilu sistēmas Jūsu izvēlei: standarta piedāvājums - KBE 70; izcili logi privātmājai, jaunbūvei un renovācijai - KBE 76AD; premium klases logi - KBE 88 (ar vidusblīvējumu jeb 3 gumijām). Mēs uzklausīsim Jūsu vēlmes un palīdzēsim izvēlēties piemērotāko risinājumu. Ražotnes puiši izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu. Sertificēti montieri veiks kvalitatīvu montāžu. Mūsu darbs - jūsu gandarījums!

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
A.Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

DL konstrukcijas, SIA

Raiņa 87, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma vērtības ir kvalitatīvs produkts, ātra un pretimnākoša apkalpošana, kā arī kvalitatīvi sniegts pakalpojums, ievērojot tīrību klienta telpās un cieņpilni izturoties pret klienta laiku un finanšu resursiem. Citiem vārdiem sakot – fokuss uz klientu – ir tas, kas mūs atšķir no konkurējošiem uzņēmumiem. Vācu materiālu kvalitāte, ražotāju atbildīgums un mūsu, „DL Konstrukcijas”, augstie servisa standarti – šis savienojums lai kļūst par stabilu pamatu ilglaicīgai un produktīvai sadarbībai! Jaunu logu vai durvju iegāde ir tikai pirmais posms ceļā uz vizuāli pievilcīgām un komfortablām telpām. „DL Konstrukcijas” piedāvā arī to uzstādīšanu un servisu (ja ir tāda nepieciešamība), tādejādi uzņemoties pilnu atbildību par logu un durvju funkcionēšanu atbilstoši mūsu kvalitātes standartiem.

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Lielā Ezera 5, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija/ mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža ( ar, bez hidroizolācijas lentām) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu –pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem , sietu , špaktelēšanu ,slīpēšanu , krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija. ✓ Garantijas apkalpošana. ✓ Pēcgarantijas serviss.

Eurologi, SIA, PVC logu, durvju, izliekto stiklu ražošana

Brīvības gatve 193c, Rīga, LV-1039
Eurologi – ražošanas uzņēmums: ✓ PVC logi un durvis ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Profilu liekšana ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Liektie stikli ✓ Žalūzijas Par uzņēmumu:

SIA "Eurologi" jau vairāk nekā 18 gadus klientiem piedāvā augstas kvalitātes plastikāta logus un durvis. Mēs garantējam, ka logi Jūsu mājā būs ražoti tikai no pārbaudītiem materiāliem un to komponenti – no labākajiem uzņēmumiem šajā nozarē: Schüco , Roto, Aluplast, MACO. Jūsu pasūtījums tiks izpildīts pēc iespējas īsākā laikā.

ZL.LV iesaka

Tehnodizains, SIA

Ulbroka, Radiostacijas 17, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu produkcija:: ✓ LUMON bezrāmja balkonu un terašu iestiklojums; ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana; ✓ Dormakaba pārstāvniecība; ✓ Entrematic-Ditec automātika vārtiem; ✓ Durvju automātika; ✓ Stikla margas; ✓ Stikla dušas kabīnes, furnitūra, blīvējumi; ✓ Furnitūra stikla durvīm.

Albi Group, SIA

A.Pormaļa 57, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Papildus piedāvājam:: ✓ bruģi, bruģa ieklāšanu, ✓ dārza mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu, ✓ visa veida bruģēšanas un celtniecības darbus, ✓ transporta pakalpojumus līdz 2t. Svarīgākās sadaļas:: ✓ Metāla tirdzniecība ✓ Metāla konstrukciju ražošana ✓ Vārti, žogi, stabi, vārtu automātika ✓ Ceļu būves tehnikas noma ✓ Bruģēšanas un celtniecības darbi, tāmēšana ✓ Kanalizācijas izbūves darbi ✓ PVC logi, metāla durvis, žalūzijas, garāžu vārti

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piedāvājums: ✓ Celtniecības materiāli ✓ Durvis ✓ Jumta segumi ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Hidroizolācija ✓ Siltumizolācija ✓ Bloki ✓ Ķieģeļi ✓ Bitumena šindeļi Piegādes transports:: ✓ kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1,2t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t)

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Sindi, SIA, Tirdzniecības centrs

Lēdmane, "Tirdzniecības centrs" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
Instrumenti. Darbarīki. Būvmateriāli, rūpniecības preces, saimniecības preces, dārza preces, apģērbi, apavi, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, ziedi, sporta preces, velosipēdi, makšķerēšanas piederumi, motorzāģi, trimmeri, zāles pļāvēji, auto preces, riepas, riepu montāža, sadzīves tehnika,

Soudal, SIA, hermētiķi, līmes, montāžas putas

Krustpils 12-104, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Poliuretāna putas ✓ Neitrālie silikoni ✓ Skābes silikoni ✓ MS polymer ✓ Akrila hermētiķi ✓ Poliuretāna hermētiķi ✓ Mastikas ✓ Līmes ✓ Ugunsdrošie produkti ✓ Jumtu materiāli ✓ Sanitārie produkti ✓ Auto kopšanas līnija ✓ Aerosoli ✓ Lentas ✓ Pistole montāžas putām ✓ Pistole hermētiķiem

Durvju Eksperts, salons, SIA Iekšdurvis

Uriekstes 3 k.3, Rīga LV-1005
Ekskluzīvu durvju salons Rīgā:: ✓ Slēptās durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Stikla durvis ✓ Spoguļa virsmas durvis ✓ Sienā iebūvētas durvis ✓ Durvis ar dažāda izmēra kārbām un aplodām ✓ Masīvkoka iekšdurvis un ārdurvis ✓ Durvis pēc individuāla pasūtījuma ✓ Tehniskās durvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Dizaina durvis ✓ Energoefektīvas durvis ✓ Durvju rokturi ✓ Smart lock ✓ Sienā iebūvējamas alumīnija grīdlīstes ✓ Akustiski sienu paneļi

Mendali, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
konstrukcijas , WC starpsienas, dušu un pisuāru starpsienas, (starpsiena) pilnstikla starpsienas, (bezrāmju, ) alumīnija durvis, stiklotas, ( stikla ) fasādes.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.